Poezi nga Nizar Qabbani


Une nuk u kam treguar atyre per ty

Por ata te kane pare teksa laheshe tek syte e mi
Une nuk u kam treguar atyre per ty
Por ata te kane pare ne fjalet e mia te shkruara
Parfumi i dashurise nuk mund te fshihet

Nga Nizar Qabbani

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Gruaja me zambake uji, Mihail Simonidy

Comments

Popular Posts