Arsyeja perse bej filma - une mendoj se filmat kane te bejne me pasionin dhe une mendoj se njerezit mund te bejne filma ne te njejten menyre sic mund te pikturojne nje pikture sepse ata jane te apasionuar rreth dickaje dhe sepse atyre iu pelqen jeta dhe ata kerkojne qe ta reflektojne kete. Kur ky pasion nuk del me nga filmat, aty ai fillon qe te vdese, si cdo forme tjeter arti qe behet e pajete. - Nga Susan Seidelman ne filmin ‘Dhoma 666’, 1982, Wim Wenders

Arsyeja perse bej filma - une mendoj se filmat kane te bejne me pasionin dhe une mendoj se njerezit mund te bejne filma ne te njejten menyre sic mund te pikturojne nje pikture sepse ata jane te apasionuar rreth dickaje dhe sepse atyre iu pelqen jeta dhe ata kerkojne qe ta reflektojne kete. Kur ky pasion nuk del me nga filmat, aty ai fillon qe te vdese, si cdo forme tjeter arti qe behet e pajete.


Nga Susan Seidelman ne filmin ‘Dhoma 666’, 1982, Wim Wenders

Comments

Popular Posts