Besame mucho - Nga Cesaria Evora

Puthmë, puthmë shumë

Sikur sonte

Të ishte nata e fundit

 

Puthmë, puthmë shumë

Kam frikë të të kem

Kam frikë të të humbasë sërish

 

Dua të të kem pranë

Që të shikoj veten tek sytë e tu

Që të të shikoj në krahun tim

Të mendoj se ndoshta nesër

Unë do të jem larg

Kaq larg teje

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=LLsg_Lk819s&index=4&list=RDEMh06--B9WbVGr18quM7z-8Q

Comments

Popular Posts