Black is the colour of the true love's hair - Nga Nina Simone

E zezë është ngjyra e flokëve të dashurisë sime të vërtetë

Fytyra e tij kaq e butë dhe e magjishme

Sytë më të kulluar

Dhe duart më të fuqishme

Dua tokën ku qëndron ai

 

E zezë është ngjyra e flokëve të dashurisë sime të vërtetë

Të flokëve të dashurisë sime të vërtetë...

 

Oh e dua të dashurin tim

Dhe ku shkon ai

Po, e dua tokën ku qëndron ai

Dhe shpresoj ende

Që do të vijë koha

Kur ai dhe unë do të jemi një...

 

Kaq e zezë ngjyra e flokëve të dashurisë sime të vërtetë

E zezë është ngjyra e flokëve të dashurisë sime të vërtetë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=TJRh7PSaOzI&list=PLYGoPw4xULmkeFFiBAu0U4zt3MM1V2NIB&index=5

 

Comments

Popular Posts