Blackbird - Nga Nina Simone

Përse do të fluturosh zog i zi

Ti nuk do të fluturosh kurrë

 

Nuk do të ketë asnjë vend aq të madh sa të të mbajë ty

Dhe të gjithë lotët që ti do të qash

Sepse emri i nënës tënde ishte vetmia

Dhe emri i babait tënd ishte dhimbja

Dhe ata të quajtën ty vuajte

Sepse ti s’do të dashurosh më kurrë

 

Përse do të fluturosh zog i zi

Ti nuk do të fluturosh kurrë

 

Ti nuk ke askënd ku të mbështetesh

Ti nuk ke askënd që të të dojë ty

Sikur vetëm të kuptoje e dashur

Që këtu s’të do askush

 

Pra përse do të fluturosh

Ti s’do të fluturosh kurrë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=0LLkn-KLatY

 

Comments

Popular Posts