Blue Velvet - Nga Tony Bennett & K. D. Lang

 

Ajo mbante veshur kadifenë e blunjtë

Më blu sesa kadifeja natën

Më e butë sesa lehtësia e satenit

Nga yjet

Ajo mbante veshur kadifenë e blunjtë

Më të blunjtë sesa kadifeja ishin sytë e saj

Më të ngrohta sesa maji, psherëtima e saj e ëmbël

E jona ishte dashuri  

 

E jona, një dashuri që e shtrëngoja fort

Duke ndjerë rritjen e ngazëllimit

Si një zjarr që digjej n’shkëlqim

Por kur ajo iku, me të ikën dhe hiret

E kadifesë së blunjtë

 

Kadife e blunjtë

Por në zemrën time ajo gjithmonë do të jetë

Një kujtim i çmuar dhe i ngrohtë ndër vite

Ku ende mund të shquaj kadifenë e blunjtë nëpër lotët e mi

 

...

https://www.youtube.com/watch?v=e3i2F7eKoKQ&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq&index=12

 

Comments

Popular Posts