Cada dia - Nga Yasmin Levy

Të pashë dje duke ecur krahë lumit

Aty ku u takuam për herë të parë

Ku të pashë aq magjepsëse

Sa s’merrja dot frymë

Për një çast mu duk sikur

Sytë tanë gjetën njëri-tjetrin

Dhe u paralizova

Nuk mund të vrapoja dhe të të thoja

Kthehu ishte gabimi im

Pa ty s’jetoj dot

Kur ti ike isha i humbur

S’kam asrye të jetoj

E madhe ishte buzëqeshja jote

Dhe dukeshe aq e lumtur

Por ti më kyçe jashtë dhe më mbajte jashtë

Çdo ditë të mbaj në zemër

S’është asgjë veç një iluzion

Ma qëndrise jetën me fill vetmie

Mallkuar qofsh ti dhe lumturia jote...

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=dhH_1ImAXVs&index=41&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s

 

Comments

Popular Posts