C'est l'amour - Nga Edit Piaf

Është dashuria ajo që ti dashuron.

Është dashuria ajo që të bën të ëndërrosh.

Është dashuria që do dashuri.

Është dashuria ajo që të bën të qash...

 

Por të gjitha ata që besojnë se e duan njëri-tjetrin

Ata që pretendojnë se duan,

Po, të gjithë ata që besojnë se e duan njëri-tjetrin

Nuk do të qajnë kurrë...

 

Në dashuri, duhet të ketë lot

Në dashuri, kemi nevojë për...

 

Të gjithë ata që nuk kanë lot

Nuk do të dashurojnë kurrë...

Ne që të dy kemi nevojë për, kaq shumë lot

Për të pasur dashurinë që duhet...

 

Dashuria ime, oh unë të dua ty,

Ti më bën të qaj shpesh...

 

Ti kam dhënë lotët

Qava për një dashuri më të mirë për ty,

Pagova kaq shumë lot

Që gjithmonë të kem të drejtën të dashuroj

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=an6y0UvfGpU&list=PLr0rPlnrBrm5Lyjhu9b9X4qP-UgA2VOLI&t=0s&index=33

 

 

Comments

Popular Posts