C'est lui que mon coer a choisi - Nga Edit Piaf

Nuk e di nëse është i pasur apo nëse ka të meta,

Por që ta dua siç e dua, një njeri është gjithmonë i bukur.

Dhe kur shkojmë të vallëzojmë, ai e vendos

Dorën e tij të zbehtë mbi buzët e mia,

Dhe kjo më rrënqeth mishin

 

Më kujtohet se si u takuam

Nuk e di nëse foli ai i pari

Apo isha unë ajo që mu desh të bëja lëvizjen

Nuk ka rëndësi

Gjithçka kujtoj është se:

 

Zemra ime ka zgjedhur atë

Dhe kur ai më shtrëngon kah vetja,

Me sytë e tij të ëmbël

Qielli më bie mbi kokë

Është mirë...është e mrekullueshme!

Ai nuk ka nevojë të flasë

Duhet vetëm të më shikojë

Jam në mëshirën e tij

Nuk bëj dot asgjë kundra tij

Sepse zemra ime ka zgjedhur atë

 

Nuk e di nëse është i pasur apo nëse ka të meta,

Por që ta dua siç e dua, një njeri është gjithmonë i bukur.

Dhe kur shkojmë të vallëzojmë, ai e vendos

Dorën e tij të zbehtë mbi buzët e mia,

Dhe kjo më rrënqeth mishin

 

Nuk e di se çfarë do të ndodhë me mua, nëse do të zgjasë shumë

Por nuk dua t’ia di për më vonë, dua të mendoj vetëm për tani.

Nëse se do të më thoshte se do të më dojë për gjithë jetën

Ajo do të jetë një jetë e dashur...

Nëse ai do të më dojë..për të gjithë kohën!

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=yTOwvfWCoJg

 

Comments

Popular Posts