C'est merveilleux - Nga Edit Piaf

Është e mrekullueshme

Një jetë e pikturuar në blu...

 

Ditën që u takuam

Ishte një ditë shumë e trishtuar

Unë po zvarritesha në mendimet e mia

Një mërzitje e pafundme

Por ardhja jote mjaftoi

Për të më bërë që të harroja të gjithë vuajtjet e mia

 

Është e mrekullueshme

Kur jemi bashkë

Lumturia po na shikon

Është e mrekullueshme

Kur jemi të dashuruar

Na zgjojnë ditët e bukura

Është e mrekullueshme

Një jetë e pikturuar në blu

Me goditjen e madhe të diellit

Ndërsa ti më dua mua dhe unë të dya ty

Është e mrekullueshme

 

Ne do të kalojmë të gjithë jetën tonë

Duke kënduar për një dashuri të madhe

Për një këngë kaq të bukur

Jeta nuk ka mjaftueshëm ditë

Ne do të bëjmë një harmoni

Që nuk do të përfundojë kurrë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=99wBr-y3Sww

 

Comments

Popular Posts