C'est toi - Nga Edit Piaf

Dashuria jonë është si një ëndërr e bukur

Ajo vallëzon në jetën time dhe në jetën tënde

Si një Vals Vjenez...

Për ty këndoj në këngët e mia

Për ty më ikën mëndja

Për ty, dashuria ime, vetëm për ty...

 

Për ty këndoj në këngët e mia

Për ty më ikën mëndja

Për ty, dashuria ime, vetëm për ty

Për ty më bëhen ditët blu

Veten do të shikosh në sytë e mi

Je ti, dashuria ime, po, vetëm ti...

Dashuria jonë është si një ëndërr e bukur

Dëgjoje këngën që ngrihet

Ajo vallëzon në jetën tënde dhe në jetën time

Si një Vals Vjenez...

 

Zoti i Mirë që bën punë të mira

Na ka bërë që ta takojmë njëri-tjetrin

Ai ka pasur arsyet e tij, mendoj unë

Që na bëri që të dashurohemi

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=a7AXiUX33P0

Comments

Popular Posts