Çfarë është dashuria? Në fund të fundit, është fare e thjeshtë. Dashuria është gjithçka që fuqizon, që zgjeron, dhe që pasuron jetën tonë. Në lartësitë dhe në thellësitë e saj. - Nga Franz Kafka

Çfarë është dashuria? Në fund të fundit, është fare e thjeshtë. Dashuria është gjithçka që fuqizon, që zgjeron, dhe që pasuron jetën tonë. Në lartësitë dhe në thellësitë e saj.


Nga Franz Kafka

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, Dreka Zyrtare e Festës së Varkës, 1881, Pierre-Auguste Renoir

Comments

Popular Posts