Chante moi - Nga Edit Piaf

Këndomë për dashurinë

Këndomë melodi të bukura

Këndomë për ditën

Këndomë për jetën

 

I thashë djalit që këndon në rrugën time

Për zemrat e humbura

I thashë djalit që kërkoi për zemrën time

Me zërin e tij të trishtimit

  

Këndo, këndo netët e mia të dashurisë

Nëse mundesh, këndo mbi lumturinë

Gjithashtu këndoji të gjitha fjalët e dashurisë

Që ato të vallëzojnë tutje dhimbjen e zemrës sime

 

Dhe zëri i djalit që këndonte në rrugën time

Për zemrat e humbura

Kërkoi në zemrën time për të gjetur lumturinë

Dhe kështu ai këndoi

 

Këngën më të bukur të dashurisë

I dëgjova meloditë e bukura

Dhe pashë kulmin e ditës

Dhe dashuria ma ndriçoi zemrën

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=KDTKeQ_VyNI

Comments

Popular Posts