Dans leur baiser - Nga Edit Piaf

Në puthjen e tyre të dëshpëruar ishin

Të gjitha pendesat, të gjitha vuajtjet e botës,

Të gjitha vuajtjet e dashnorëve tanë

Që fati do t’i ndajë

Dy dashnorët që e kuptuan

Se kishte marrë fund...

 

Ishte, mes të tjerash,

Një puthje e mjerë lamtumire.

Ato ishin, mes të tjerash,

Dy zemra shumë të palumtura.

 

Ishte në puthjen e tyre

Në puthjen e tyre të dëshpëruar

Hutimi i një dashurie të madhe që është thyer

Hutimi i një dashurie të madhe

Kundër së cilës çdo gjë ecën me shpejtësi

Ishte në puthjen e tye

Dy jetë të humbura.

 

Ishte ky sekreti i madh për të cilën kalimtarët nuk duan t’ia dinë,

Me të cilën kalimtarët talleshin

Dhe ndërsa ata talleshin me ne,

Talleshin me ne, ah! Kjo natë e dëshpëruar

Si sonte...

 

Ishte, mes të tjerash

Një puthje e mjerë lamtumire

Por papritur, ishte jona

Por papritur, ishim ne të dy...

 

Dhe ishe ti, dhe ishim ne

Ajo që pashë aty papritur...

Në atë puthje,

Në atë puthje të dëshpëruar...

 

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=zHeEqzWVm-g

Comments

Popular Posts