Demain - Nga Edit Piaf

Nesër është një ditë e re.

Një ditë ku çdo gjë është e pashpresë

Kur çdo gjë fillon.

Nësër është një ditë e re.

Pas një dashurie,

Një dashuri tjetër fillon.

Një djalë i vogël do të vijë duke fërshëllyer,

Nesër...

Krahët e tij do të jenë të mbushura me pranverë,

Nesër...

Zilkat do të tringërojnë në qiellin tënd,

Nesër...

Do të shikosh muajin e mjaltit që të shkëlqejë,

Nesër...

Sepse nesër:

Ti do të buzëqeshësh sërish,

Do të dashurosh sërish, do të vuash sërish,

Gjithmonë...

Nesër është një ditë e re.

 

Ne zemrën tënde të thyer përgjithmonë,

Ka ende dashuri.

Ti mendon se vuajtja jote është kaq e thellë

Se jeta jote do të mbaroj aty...

Vajza më e bukur në botë

Mund të japë gjithmonë më shumë nga sa ka...

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=uOYwKJNf6gc

Comments

Popular Posts