El amor Contigo - Nga Yasmin Levy

Të të duash ty është e vështirë

Thuajse e pamundur

Ti je çdo njeri

Ti je askush

 

Nëse mund të jetoja

Këtë jetë sërish

Pa vuajtur për dashurinë për ty

Do të preferoja të vdisja

 

S’të kërkova kurrë të më duash

Që sekretet e tua të më zbulojnë mua

Që të më prisje me padurim

Që të më thaje lotët natën

Dhe që të më bëjë te qesh

Kërkova vetëm të të doja

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=lsYmSk5IUxs&index=26&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H  

 

Comments

Popular Posts