Fais comme si - Nga Edit Piaf

Bëj sikur, dashuria ime,

Bëj sikur e deshëm njëri-tjetrin,

Vetëm për një ditë, vetëm për një ditë,

Dashuria ishte e vërtetë...

Bëj sikur, dashuria ime,

Bëj sikur të mundnim,

Dashuria ime...

Ta dashuronim njëri-tjetrin përgjithmonë..

Bëj sikur...

 

Duke mbyllur krahët e mi rreth meje

Arratisem paksa

Dhe, duke menduar se jam në krahët e tu,

Ëndërroj për sytë e tu...

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=i_RYRKzRf_g

Comments

Popular Posts