Federico dhe une nuk jemi nje familje, ne jemi nje cift. Ne ishim vetem, keshtu qe ne ndjeme nevojen per ta dashur njeri-tjetrin edhe me shume. - Nga Giulietta Masina per Federico Fellini.

Federico dhe une nuk jemi nje familje, ne jemi nje cift. Ne ishim vetem, keshtu qe ne ndjeme nevojen per ta dashur njeri-tjetrin edhe me shume.


Nga Giulietta Masina per Federico Fellini.

Comments

Popular Posts