Feeling good - Nga Nina Simone

Është një agim i ri

Është një ditë e re

Është një jetë e re për mua, po

Është një agim i ri

Është një ditë e re

Është një jetë e re, ooh

Dhe une ndjehem mirë

 

Zogjtë fluturojnë lart, dhe ti e di se si ndjehem unë

Dielli është në qiell, ti e di se si ndjehem unë

Flladi që fryn aty afër, ti e di se si ndjehem

 

Peshqit në det, ti e di se si ndjehem

Lumenjtë që rrjedhin, ti e di se si ndjehem

Lulëzim në pemë, ti e di se si ndjehem

 

Pilivesat në diell, ti e di se çfarë dua të them, apo jo?

Fluturat po argëtohen, ti e di se çfarë dua të them

Fli në paqe kur të ketë përfunduar dita, këtë dua të them

Dhe kjo botë e vjetër do të jetë një botë e re

Dhe një botë e guximshme, për mua

 

Yjtë kur shkëlqen ti, ti e di se si ndjehem

Pamja e një pishe, ti e di se si ndjehem

Oh, liria është imja

Dhe unë e di se si ndjehem

 

Është një agim i ri

Është një ditë e re

Është një jetë e re për mua

 

Dhe unë ndjehem mirë!

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs&list=PLYGoPw4xULmkeFFiBAu0U4zt3MM1V2NIB

 

Comments

Popular Posts