Feelings - Nga Nina Simone

Ndjenja, asgjë më shumë sesa ndjenja,

Duke u përpjekur të harroj ndjenat e mia të dashurisë.

Pika loti që bien poshtë fytyrës sime,

Duke u përpjekur të harroj ndjenat e mia të dashurisë.

 

Ndjenja, do ta ndjej gjithë jetën time.

Do doja të mos të të kisha njohur kurrë, vajzë;

Ti s’do të vish më kurrë.

 

Ndjenjat, oooo ndjenjat,

Të të ndjej sërish në krahët e mi.

 

Ndjenja, ndjenja

Sikur të mos të të kisha humbur kurrë

Dhe ndjenja sikur të mos kisha

Pasur kurrë në zemrën time.

 

Ndjenja...

 

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=VmO_0tIGo-4

 

Comments

Popular Posts