Historia de un amor - Nga Luz Casal

Ti nuk je më në krahun tim, dashuri

Në shpirt kam vetëm vetmi

Dhe nëse nuk do të të mund të të shikoja më

Sepse dashuria më bëri që të të dashuroja ty

Që të më bëntë të vuaja më shumë

 

Ti ke qenë gjithnjë arsyeja e ekzistencës sime

Të të adhuroja ty ishte feja ime

Dhe në puthjet e tua gjeta

Ngrohtësinë që ato më sollën

Dashuri dhe pasion

 

Është një histori dashurie

Nuk ka histori tjetër si kjo

Që më bëri të kuptoja

Çdo gjë të mirë, çdo gjë të keqe

Që solli dritë në jetën time

Por veç për ta paguar mbrapsht më pas

Oh, çfarë jete kaq e errët

Që të jetojë pa dashurinë tënde

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=P6ZKW3xzK7I&t=0s&list=PLvJSBXcC9c0Ym8RPTUtwYL5najIj8K9Sa&index=3

 

Comments

Popular Posts