How can I go on - Nga Freddie Mercury & Montserrat Caballe

Kur e gjithë kripa hiqet nga deti

Unë qëndroj i rrëzuar, lakuriq dhe i gjakosur

Por kur gishti im drejtohet egërsisht

A ka njeri që beson tek unë

Që të dëgjoj thirrjen time dhe të kujdeset për mua?

Si mund të vazhdoj përpara, nga dita në ditë

Kush mund të më bëjë të fortë në çdo mënyrë

Ku mund të jem i sigurtë, ku mund të përkas

Në këtë botë të madhe trishtimi

Si mund t’i harroj ato ëndërra të bukura që ndamë

Ato kanë humbur dhe nuk mund të gjinden më

Si mund të vazhdoj përpara?

Ndonjëherë, duket siukur dridhem në errësirë, nuk mund të shikoj

Kur njerëzit më frikësojnë

Përpiqem të fshesh veten nga turma

A ka njeri atje që të më ngushëllojë

Zot, kujdesu për mua...

Si mund të vazhdoj përpara

Nga dita në ditë

Kush mund të më bëjë të fortë

Në çdo mënyrë

Ku mund të jem i sigurtë

Ku mund të përkas

Në këtë botë të madhe trishtimi

Si mund të harroj

Ato ëndërra të bukura që ndamë

Që tani kanë humbur dhe që nuk mund të gjinden më

Si mund të vazhdoj përpara?


Përpara, përpara, përpara...

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=ksNoe8W2jTc  

 

Comments

Popular Posts