Hungry Eyes - Nga Filmi 'Dirty Dancing'

Kam dashur të të them

Që kam një ndjesi që nuk do të largohet

Të shikoj dhe fantazoj

Ti je e imja dhe sonte

Të kam përpara syve të mi

 

Me këta dy sy të uritur

Një shikim tek ti dhe nuk mund ta fsheh dot

Që kam dy sy të uritur

Dhe e ndjej magjinë ndërmjet meje dhe teje

 

Dua të të mbaj, kështu që dëgjomë

Dua të të tregoj se çfarë është dashuria

E dashur sonte

Të kam përpara syve të mi

Mos të kapa në befasi?

Me sytë e mi të uritur

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=-sYKI4A3uhc

Comments

Popular Posts