Hymne a lamour - Nga Edit Piaf

Qielli blu sipër nesh mund të shembet

Toka poshtë këmbëve tona mund të çahet

Gjëra pa rëndësi nëse ti më do

Aq do të më bëhej për të gjithë botën

Për sa kohë që dashuria do të përmbytë mëngjeset e mia

Për sa kohë që trupi im do të dridhet nën duart e tua

Aq më bëhet për problemet

Dashuria ime, sepse ti më do mua.

 

Do të shkoj në fund të botës

Do t’i lyej flokët biondë

Nëse ma kërkon ti

Do shkoj ta zbres hënën poshtë

Do të vjedhë fatin

Nëse ma kërkon ti

 

Do të heq dorë nga vendi im

Do të heq dorë nga miqtë e mi

Nëse ma kërkon ti

Dikush vërtetë që mund të qesh me mua

Nuk do të bëj asgjë

Nëse ma kërkon ti

 

Nëse një ditë jeta të largon prej meje

Nëse ti vdes atëhëre ti do të jesh larg meje

Por ç’rëndësi ka nëse ti më do mua

Sepse edhe unë do të vdes gjithashtu.

Ne do të kemi ne, përjetësisht

Në blunë e e pafundësisë

Në parajsë, s’do të ketë më probleme

I dashuri im, a e beson që ne e duam njëri-tjetrin

Zot, bashkoji ata që e duan njëri-tjetrin.

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=XYgA0aFKwh4&list=PLr0rPlnrBrm5Lyjhu9b9X4qP-UgA2VOLI&t=0s&index=2

 

Comments

Popular Posts