I put a spell on you - Nga Nina Simone

Të kam bërë magji

Sepse ti je i imi

 

Bën mirë të ndalosh çfarë je duke bërë

Nuk po të gënjej

Jo, nuk po të gënjej

 

Ti e di që s’duroj dot

Ti po vërdallisesh

Dhe ti e di mirë babush

Që kjo më mërzit

 

Të kam bërë magji

Sepse ti je i imi

Je i imi

 

Të dua

Të dua

Të dua, sido që të jetë

Dhe s’dua t’ia di

Nëse ti nuk më do

Jam e jotja që tani

 

Më dëgjove

Të kam bërë magji

Sepse ti je i imi...

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=ua2k52n_Bvw

Comments

Popular Posts