I was born to love you - The Queen

Unë kam lindur për të të dashur ty

Me çdo rrahje të zemrës sime

Po, unë kam lindur për t’u kujdesur për ty

Çdo ditë

Unë kam lindur për të të dashur ty

Po, unë kam lindur për t’u kujdesur për ty

Çdo ditë të vetme të jetës sime

Ti je për mua

Unë jam burri yt

Ti je bërë për mua

Ti je ekstazia ime

Nëse do të më jipej rasti

Unë do të vrisja për dashurinë tënde


Ndaj rreziko një herë me mua

Lërmë të të romancojë

Kam ngecur në një ëndërr

Dhe ëndërra ime është realizuar

Është kaq e vështirë ta besosh

Që kjo po më ndodh mua

Një ndjenjë e mrekullueshme

Që rrjedh nëpër mua


Dua të të dua ty

Të dua çdo gjë tënden

Të të dua ty, të dua ty, të dua ty

Lindur – për të të dashur ty

Po, unë kam lindur për të të dashur ty

Çdo ditë – të jetës sime

Jepmu...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=Fna56a_r41s  

 

Comments

Popular Posts