If you love someone set them free - Nga Sting

Nuk mund ta kontrollosh një zemër të pavarur,

Nuk mund të duash atë që s’mund ta mbash

Nuk mund ta copëtosh atë që do

Nuk mund të duash atë që s’mund ta mbash

Përgjithmonë të kushtëzuar për të besuar se ne nuk mund të jetojmë,

Ne nuk mund të jetojmë këtu dhe të jemi të lumtur me më pak.

Me kaq shumë pasuri, me kaq shumë shpirtra,

Me çdo gjë që shikojmë dhe që nuk duam ta zotërojmë.

 

Nëse do dikë, lëre të lirë,

 

Të lirë, të lirë, lëri të lirë.

Nëse ke nevojë për dikë, thërrit emrin tim.

Nëse do dikë, mund të bësh të njëjtën gjë.

Nëse dëshiron të mbash diçka të çmuar,

Duhet ta mbyllësh diku dhe të hedhësh çelësat tutje.

Nëse do të mbahesh tek zotërimet e tua, as mos mendo fare për mua.

 

Nëse do dikë, lëre të lirë,

 

Nëse ajo që do është një pasqyrë, shiko në sytë e mi,

Apo një djalë qaraman, dikë që ta përçmosh,

Ose një të burgosur në errësirë të prangosur që ti se shikon dot

Ose një bishë në kafaz; kjo është gjithçka që ca njerëz duan të jenë.

 

Nëse do dikë, lërë të lirë.

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=LSGl3d4KOMk

Comments

Popular Posts