It's a hard life - The Queen

Do të kthej kokën e do të shikoj prapa dhe

Do të them që i bëra të gjitha për dashurinë

Po, e bëra për dashurinë

Për dashurinë

 

Nuk e dua lirinë time

Nuk ka asnjë arsye për të jetuar me një zemër të thyer

Kjo është një situatë e ndërlikuar

Dhe unë mund të fajësoj vetëm veten time

Dhe ky është një fakt i thjeshtë i jetës

Mund t’i ndodh kujtdo

 

Fiton, humbet

Por të duhet të rezikosh me dashurinë

Oh po, unë rashë në dashuri

Por ti tani thua se ka përfunduar dhe unë po shkatërrohem

 

Po, është nje jetë e vështirë

Që të jemi dashnorë të vërtetë bashkë

Të dashurojmë dhe të jetojmë përgjithmonë në zemrat e njëri-tjetrit

Është një luftë e vështirë e gjatë

Që të mësojmë të kujdesimi për njëri-tjetrin

Që të besojmë tek njëri-tjetri që nga fillimi

Kur je i dashuruar

 

Unë përpiqem të rregulloj pjesëzat e thyera

Përpiqem të luftoj me lotët

Ata thonë se kjo është vetëm një gjendje mendore

Por kjo i ndodh të gjithëve

 

Sa shumë që dhemb thellë brenda

Kur dashuria jote të ka bërë copë

Jetë është e vështirë kur je vetëm

Tani po pres që diçka të bjerë nga qielli

Po pres dashurinë...

 

Është jetë e vështirë

Në një botë të mbushur me dhimbje

Ka njerëz që e kërkojnë dashurinë në çdo mënyrë

Dhe kjo është një luftë e vështirë e gjatë

Por unë do të jetojë gjithmonë për nesër

Do të kthej kokën e do të shikoj prapa dhe

Do të them që i bëra të gjitha për dashurinë

Po, e bëra për dashurinë

Për dashurinë

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=uHP-qgzUVLM&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg&index=32  

 

Comments

Popular Posts