Je ne Regrette Rien - Nga Edit Piaf

Jo, asgjë prej asgjëje

Jo! Nuk më vjen keq për asgjë

As gjërat e mira që njerëzit kanë bërë për mua

As gjërat e këqia, për mua janë të gjitha njësoj.

 

Jo, asgjë prej asgjëje

Jo! Nuk më vjen keq për asgjë

I kam paguar të gjitha, i kam larguar, i kam harruar

Jam e lumtur për të shkuarën

 

Me kujtimet e mia

Ndez zjarrin tim

Problemet e mia, kënaqësitë e mia

Nuk më hyjnë më në punë

 

I kam fshirë të gjitha historitë e mia të dashurisë

Të gjithë dridhjet e tyre

I kam fshirë përgjithmonë

E filloj sërish nga zero

 

Për shkak të jetës sime, të gëzimeve të mia

Sot, ato fillojnë me ty.

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

 

https://www.youtube.com/watch?v=iA-pDnjp-78

 

 

Comments

Popular Posts