Karakteristika e forte e kinemase eshte aftesia e saj per te kapur dhe komunikuar intimitet e mendjes njerezore. - Nga Satyajit Ray

Karakteristika e forte e kinemase eshte aftesia e saj per te kapur dhe komunikuar intimitet e mendjes njerezore.


Nga Satyajit Ray

Comments

Popular Posts