Kinemaja mund te mbushe hapesirat e zbrazeta te jetes tende dhe te vetmise tende. - Nga Pedro Almodovar

Kinemaja mund te mbushe hapesirat e zbrazeta te jetes tende dhe te vetmise tende.


Nga Pedro Almodovar

Comments

Popular Posts