La algeria - Nga Yasmin Levy

Pi, pi, pi që të të harroj

Fle, fle, fle që të mos mendoj për ty

Botë e mallkuar

Të jetosh për të paguar haraçin e të dashurit ty

Mallkuar ti

Lërmë të iki

 

Po të them, që nuk kam jetë

Dhe kjo është për shkakun tënd

Netët e mia janë si ditët e mia

Të mbushura me vetmi

Oh, Zoti im

Ndihmomë ta vras këtë dashuri

Që kam në zemër

Ti, Hyjni, shpëtomë...

 

I vetëm, duke ecur rrugëve të kësaj bote

Nuk kam më fuqi për të luftuar

Mendova se të të dashuroja ty ishte kura e dhimbjes

Por dhimbja u bë edhe më e madhe

Po të lë për mirë, jeta ime, por mos harro

Unë jam një burrë që ekzistoi në jetën tënde

Do të të ofrojë këngën e jetës sime, përgjithmonë

Deri ditën që do të vdes

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=o55EljQWv14&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&index=5

 

Comments

Popular Posts