La Nave del ovido - Nga Yasmin Levy

Prit,

Anija e harresës nuk e ka nisur ende lundrimin

Mos ta dënojmë gjithçka që jetuam me mbytje

Për hir të së shkuarës

Për hir të dashurisë tonë, po të përgjërohem

 

Prit,

Kam ende aguliçe në duar

Që të të mbulojë me përkëdhelje të reja

Nëse ti ikën ato do vdesin në duart e mia

 

Prit edhe pak, edhe pak më shumë

Që të të sjell gëzimin tim

Prit edhe pak, edhe pak më shumë

Do të vdisja nëse ti ikën

 

Prit,

Kam ende gëzim të mbetur për ty

Kam një mijë netë dashurie për të të ofruar

Do të jipja jetën nëse ti do të rrije

 

Prit pak...

 

Prit,

Nuk e përfytyroj dot të nesërmen time pa ty

Dhe deri sa të pranosh që dashuria jote për mua ishte një gënjeshtër

Do të të adhuroj edhe nëse nuk më do më

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=TfQxxRxh0fY&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H

 

Comments

Popular Posts