La rosa enflorence - Nga Yasmin Levy

Trëndafili çel në maj

Shpirti im errësohet

Duke vuajtur për dashurinë

Gjinkallat këndojnë

Këndojnë për dashurinë

Dhe pasioni më vret

Dhimbja ime rritet

Eja më shpejt, pëllumbi im

Eja më shpejt tek unë

Eja më shpejt tek shpirti im

Sepse më duket sikur po vdes

Trëndafili çel në maj

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=_5umLLydjho&index=33&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s

 

Comments

Popular Posts