La serena - Nga Yasmin Levy

Nëse deti do të ishte prej qumshti

Me varka të vockla prej kanelle

Do të zhytesha në të tërësisht

Për të shpëtuar flamurin tim

Nëse deti do të ishte prej qumshti

Do të isha jë peshkatar

Duke peshkuar për dhimbjen time

Me fjalë të vogla dashurie

Kjo sirenë ishte e çmendur

Donte që unë ta doja

Ta doja atë, dhe burrin e saj

Ai ishte një detyrim (për të)

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=MzoI4pbW6Jk&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&index=41  

 

Comments

Popular Posts