La vi en rose - Nga Edit Piaf

Një vështrim që më bën të ul kokën

Një buzëqeshje që humbet tek buzët e tij

Ky është portreti i paprekur

I burrit të cilit i përkas

Kur ai më merr në krahët e tij

Ai më flet butësisht

Dhe unë e shikoj jetën me syze me ngjyra rozë

 

Ai më flet më fjalë dashurie

Ato janë fjalë të së përditshmes

Dhe ato seç më bëjnë diçka

 

Ai ka hyrë në zemrën time

Një grimë lumturie

Së cilës ia njoh shkakun

 

Është vetëm ai për mua

Dhe unë për atë, për jetë

Ai ma ka thënë, më është betuar, për jetë

 

Sapo e vë re

Ndjej brenda meje

Të më rrahë zemra

 

Netë të pafundme dashurie

Sjellin lumturi edhe më të madhe

Dhimbja dhe mërzia largohen

E lumtur, kaq e lumtur sa do të vdisja

 

Lalalala, lalalala
La, la, la, la

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

 

 

Comments

Popular Posts