Lambada - Nga Kaoma

Do të kërcej Lambada-n, për të kujtuar një dashuri

E cila për një ditë, për një çast, ishte mbret

Këngë, të qeshura dhe dhimbje, melodi dashurie –

Një çast që varet në ajër.

Ai do të qajë, për të kujtuar një dashuri

Për të cilën ai nuk dinte se si të kujdesej

Kujtimi i saj do të jetë me të kudo që ai të shkojë

Kujtimi do të jetë aty, kudo që unë të shkoj

Kërcim, diell dhe det dhe unë do t’i mbaj në mendje

Që dashuria të bën të humbasësh dhe të gjesh

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=TZf2fHTIVJk

 

Comments

Popular Posts