Les amants - Nga Edit Piaf

Të degjoj gjithmonë...si qeshje

Kur ndonjëherë të thoja:

‘Nëse një ditë...

...ti nuk do të më duash më,

Nëse një ditë...

...ne nuk do ta duam më njëri-tjetrin...’

Dhe ti përgjigjeshe: ‘E pamundur!’

Dhe ti qeshje...ti qeshje...

E shikon, nuk duhet të kishe qeshur...

 

Kur dashnorët ta dëgjojnë këtë këngë

Është e sigurt, i bukuri im, se ata do të vajtojnë...

 

Ata do të dëgjojnë

Fjalët e dashurisë

Që ti ke thënë

Ata do të dëgjojnë

Zërin tënd të dashurisë

Kur ti më doje mua

Kur ti mendoje se më doje mua

Që unë të doja, që ne e deshëm njëri-tjetrin...

 

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=bwzmR2IHIgU

Comments

Popular Posts