Let your soul be your pilot - Nga Sting

Kur je e mërzitur dhe po numëron

Kur të gjitha sekretet e tua janë zbuluar

Kur problemet e tua rriten

Kur harta që ke të çon në dyshim

Kur nuk ke informacion

Dhe busulla nuk të çon gjëkundi që ti e njeh mirë

Ler që shpirti yt të jetë piloti yt

Ler që shpirti yt të të drejtojë

Ai do të të drejtojë mirë

 

Kur doktorët nuk të shërojnë dot

Kur asnjë ilaç nuk të bën mirë

Kur asnjë ngushëllim nuk të paqton

Kur nuk ka më gënjeshtra që ata të t’i thonë

Asnjë informacion të padobishëm

Dhe busulla rrotullohet

Busulla rrotullohet ndërmjet parajsës dhe ferrit

Lër që shpirti yt të jetë piloti yt

Ler që shpirti yt të të drejtojë

Ai do të të drejtojë mirë

 

Dhe sytë e tu kthehen nga xhami i dritares

Tek drita mbi kodrinë

Tani kjo largësi të duket kaq e çuditshme

Dhoma e errët kaq e palëvizur

 

Lër që dhimbja jote të jetë vuajtja ime

Lër që lotët e tu të jenë të mitë, gjithashtu

Lër që guximi yt të jetë modeli im

Se veriu që do të gjësh, do të jetë i vërtetë

Kur nuk ka më informacion të padobishëm

Dhe busulla nuk të çon gjëkundi

Atëherë do ta dish mirë

 

Lër që shpirti yt të jetë piloti yt

Lër që shpirti yt të të drejtojë

Drejt rrugës

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=WGdV_niLcVk&list=PL4EA4DF2B2926EDC8&index=25

 

Comments

Popular Posts