Living on my own - The Queen

Ndonjëherë më duket sikur do thyhem dhe do qaj

Askund ku të shkoj, asgjë për të bërë me kohën time

Ndjehem vetëm, kaq vetëm, duke jetuar më vete

Ndonjëherë ndjej se jam gjithmonë duke ecur kaq shpejt, kaq vetëm

Dhe çdo gjë më më kthehet kundra, çmendem fare

Kaq keq, duke vetuar më vete

Nuk kam kohe për punë koti

Jam kaq vetëm, vetëm, vetëm, vetëm

Duhet të ketë patjetër diçka të mirë përpara

Ndonjëherë më duket sikur askush nuk të paralajmëron për asgjë

Kokën time e gjej mes reve sipër duke ëndërruar

Nuk është e lehtë, të jetosh më vete, më vete, më vete

Eja zemër...

Di di di di
...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=o-urnGgFs4k  

 

Comments

Popular Posts