Love is strange - Nga Filmi 'Dirty Dancing'

Dashuria

Dashuria është e çuditshme

Shumë njerëz

E marrin si lojë

Por po të kapi

Nuk heq dot dorë kurrë, jo, jo...

Dhe pasi të ka kapur

Je në një gjendje të tmerrshme

 

Sylvia

Po, Mickey

Si e thërret të dashurin tënd

Eja këtu, i dashuri im

Dhe nëse ai nuk të përgjigjet

Oh i dashuri im

Dhe nëse ai ende nuk të përgjigjet

Do t’i them thjesht

Zemra, oh zemra

Zemra ime e dashur, ti je ai...

 

...

Comments

Popular Posts