Love is stronger than justice - Nga Sting

Epoka e kalorësisë nuk ka vdekur

Kjo është historia e shtatë vëllezërve

Kishim të njëjtin baba, por nëna të ndryshme

Ne qëndruam bashkë siç duhet të bëjë një familje

Duke bredhur nëpër vend për të mirën e përbashkët

Një ditë u gjendëm rrugës për në Meksikë

Qyteti, kryetari i bashkisë...

Na u lutën mbi gjunjët e tyre që ne të qëndronim

Ne kishin ndalur aty vetëm për disa burritos

Por ata na thanë se kishin probleme me banditët

Një qytezë e vogël e varfër që kishte nevojë për ndihmë

Vellëzërit e mi dhe unë nuk kishim pasur kurrë frikë

Epoka e kalorësisë nuk ka vdekur

Në disa netë të vemtuara në shtratin e një kaubojsi

Do të kishte një nuse për çdo burrë

Për atë që ndiqte pas banditët

 

Dashuria është më e fortë se drejtësia

Dashuria është një lum i madh i fryrë në përmbytje

 

Rezultati ishte i parashikueshëm

Banditët tanë ishin të neveritshëm

Humbëm disa litra gjak

Një çmim i vogël për t’u paguar për zonjushat

Kryetari i bashkisë së qytezës ishte i lumtur, por fytyra e tij ishte e pikëlluar

Lëneshat numëruan vetëm një

Nuk kishte shtatë nuse për shtatë vëllezër

E dijsa se duhet të hiqja qafe vëllezërit e tjerë

 

Dashuria është më e fortë se drejtësia

Dashuria është më e trashë sesa gjaku

 

Nëna më ka pas thënë se unë isha më i zgjuari

Djali i shtatë nga shtatë djem

Gjithçka përfundoi lumturisht

U rehatova me një familje

Përpara pres ditë më të mira

Por gjërat etike nuk më penguan kurrë

Dhe megjithëse dikur ishim shtatë vëllezër

Gjashtë të tjerët janë duke kënduar në parajsë

 

...

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hpFslVLck-Q&t=0s&list=PLs_foHKW3RNkpFQlH1I8a62DFrtWn4mv4&index=58

Comments

Popular Posts