Love me or leave me - Nga Nina Simone

Dua dashurinë tënde, nuk dua hua

Që ta kem sot dhe ta kthej nesër

Dashuria jote është dashuria ime

Nuk ka dashuri për njeri tjetër

 

Duamë ose lërmë dhe lërmë vetëm

Ti nuk do ta besoje, por unë të dua vetëm ty

Do të doja më mirë të isha vetëm sesa e lumtur me dikë tjetër

 

Ti mund të gjesh kohën e darkës, kohën e duhur për të puthur

Kona e natës është koha ime për të rikujtuar

Të pendohem në vend që të të harroj me dikë tjetër

 

Nuk do të kem askënd në mos do të jesh ti

Dua të jem blu

 

Dua dashurinë tënde, nuk dua hua

Që ta kem sot dhe ta kthej nesër

Dashuria jote është dashuria ime

Nuk ka dashuri për njeri tjetër

 

Thuaj, duamë os lërmë dhe lërmë të jem vetëm

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=GEQpipS_qfc

Comments

Popular Posts