Mad about you - Nga Sting


Eca një milje të vetmuar nën dritën e hënës

Edhe pse një milion yje po shkëlqenin

Zemra ime kishte humbur në një planet të largët

Ajo vërdallisje rreth hënës së prillit

Duke u rrotulluar në një hark trishtimi

Jam i humbur pa ty. Jam i humbur pa ty.

Megjithëse mbretëritë e mia kthehen në rërë

Dhe bien në det

Jam i çmendur pas teje. Jam i çmendur pas teje.

Dhe nga kodrinat e errëta të vetmuara

Dëgjova këngët e lashta të trishtimit

Por në çdo hap mendova për ty

Në çdo hap vetëm për ty

Dhe çdo yll një kokër rëre

Mbetjet e një oqeani të tharë

Thuamë, edhe sa gjatë? Edhe sa gjatë?

Thonë se në shkretëtirë shtrihet një qytet

Vaniteti i një mbreti të lashtë

Por qyteti është copë copë

Aty ku rënkon era dhe këndon kukuvajka

Këto janë vepër e njeriut

Kjo është shumatorja e ambicies tonë

Do të ishte një burg për jetëm time

Nëse ti bëhesh gruaja e dikujt tjetër

Me çdo burg të kthyer në rënë

Armiqtë e mi ecin të lirë

Jam i çmendur pas teje. Jam i çmendur pas teje.

Dhe kurrë më parë në jetën time

Nuk jam ndjerë kaq i vetmuar sesa tani

Edhe pse sundoj mbi çdo gjë që shikoj

Ato s’kanë asnjë kuptim për mua

Nuk ka fitore

Në të gjitha historitë tona pa dashuri

 

...

 

Comments

Popular Posts