Malagueña Salerosa - Nga Chingon

Ç’sy të bukur që ke

Poshtë atyre qepallave

Ç’sy të bukur që ke

 

Atyre u pëlqen të më shikojnë mua

Por nëse ti nuk i lë

Madje as që të pulisin

E hijmshme Malagueña...

 

Digjem që të puth buzët e tua

E hijmshme Malagueña...

Dhe të të them, o vajzë e bukur

 

Që je e mahnitshme dhe magjepsëse

Si dëlirësia e një trëndafili

 

Nëse, ti nuk më do sepse jam i varfër

Jam dakord, ke të drejtë 

 

Unë nuk kam pasuri për të të ofruar

Por të jap zemrën time

Në këmbim të asaj që nuk kam 

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=qjmcE4QiBkc  

 

Comments

Popular Posts