Me voy - Nga Yasmin Levy

Po iki,

Dua të harroj parfumin e trupit tënd

Dua të harroj shijen e buzëve të tua

Dua që për një herë të vetme, të kem

Një jetë të lumtur

Ja pse po iki, po iki...

 

Faleminderit për gjithçka që më dhe

Faleminderit që më deshe

Por unë nuk kam asnjë iluzion

Që ti je arsyeja ime

Ja pse, po iki...

 

Thuamë çfarë ke

Sepse s’të harroj dot

Shikomë, shikomë mua, vajza ime

Shikomë (mua)

Sepse zemra ime kullon gjak

 

Oh, oh, oh

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=7foLtrwVS5w&index=15&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s 

 

Comments

Popular Posts