Mënyra më e mirë për të njohur jetën është duke dashur shumë gjëra. Unë e kam vendosur zemrën dhe shpirtin tim në punën time, dhe gjatë procesit kam humbur mendjen time. - Nga Vincent Van Gogh


Mënyra më e mirë për të njohur jetën është duke dashur shumë gjëra. Unë e kam vendosur zemrën dhe shpirtin tim në punën time, dhe gjatë procesit kam humbur mendjen time.

 

Nga Vincent Van Gogh

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, Autoportret, 1887, Vincent Van Gogh 

Comments

Popular Posts