Moonlight - Nga Sting

Nën dritën e hënës

Aty ku luajnë hijet

Aty ku mendimi se çfarë mund të ndodhë

Ta merr frymën

Psherëtima dhe pëshpërima

Qeshje të qeta në ajër

Ftesa të pashprehura kudo


Nën dritën e hënës

Të gjitha fjalët që ti thua

E bëjnë relativish të lehtë

Që të rrëmbehesh

Nën gjysëm drite

A mund t’i besojmë mënyrës se si ndjehemi?

A mund të jemi të sigurtë që ndonjë gjë është e vërtetë?

Yjet mbajnë sekrete teksa enden shpenguar

Ndërsa jehonat e një kënge kalojnë pranë

Ne duhet të jemi të kujdesshëm që të mos e humbasin rrugën tonë plotësisht

Ose magjinë që ne kërkojmë këtu

Nuk mund të jemi të sigurtë që do të jetë këtu

Në mëngjes

Me hënën larg

Dhe nëse do të jemi në khrahët e njëri-tjetrit

Është aty ku duhet të jemi

Nën dritën e dashurisë

Kur sytë tanë janë rritur nën dritën e ditës

Do të shikojmë se çfarë do të mbetet nga ne për të ndarë

Për të gjitha gjërat që kemi ëndërruar nën dritën e hënës

Do të jenë aty

 

...

 

Comments

Popular Posts