My baby just cares for me - Nga Nina Simone

Zemra ime nuk do t’ia di për shfaqjet

Zemra ime nuk do t’ia di për veshjet

ZEMRA IME DO T’IA DI VETËM PËR MUA

Zemra ime nuk do t’ia di për makinat dhe garat

Zemra ime nuk do t’ia di për vendet me tone të larta

 

Liz Taylor nuk është në stilin e tij

Madje as buzëqeshja e Lana Turner

Është diçka që ai nuk e shikon

Zemra ime nuk do t’ia di për kë njeh

ZEMRA IME DO T’IA DI VETËM PËR MUA

Liz Taylor nuk është në stilin e tij

Madje as buzëqeshja e Liberace-s

Është diçka që ai nuk mund ta shikojë

Pyes veten çfarë nuk shkon me zemrën time

ZEMRA IME DO T’IA DI VETËM

PËR MUA

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=PhWV3w4zlfI&list=PLYGoPw4xULmkeFFiBAu0U4zt3MM1V2NIB

 

Comments

Popular Posts