My one and only love - Nga Sting

Vetëm mendimi për ty

Ma bën zemrën të këndojë

Si një fllad prilli

Mbi krahët e pranverës

Dhe ti shfaqesh në gjithë shkëlqimin tënd

E vetmja dashuri e imja

 

Hijet bien dhe përhapin

Sharmin e tyre mistik

Në heshtjen e natës

Nëdrsa je në krahët e mi

Ndjej buzët e tua, kaq të ngrohta dhe të buta

E vetmja dashuri e imja

 

Prekja e dorës tënde është si parajsë

Një parajsë që se kam njohur kurrë

Përskuqja e faqeve të tua

Kurdo që flas

Më thotë se je vetëm imja

 

Ti e mbush zemrën time të etur me një dëshirë të tillë

Çdo puthje që me jep ma zjarrmon shpirtin

Të jipem në një dorëzim të ëmbël

E vetmja dashuri e imja

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=lEkJoMNFPEA&t=0s&list=PLs_foHKW3RNkpFQlH1I8a62DFrtWn4mv4&index=49

 

 

Comments

Popular Posts